Prostřednictvím tohoto blogu společně po týdenních úryvcích čteme během Roku sv. Pavla všechny jeho listy.

Kam můžu co psát

Zde si stručně shrneme možnosti, jak se každý z vás můžete zapojit do Signálů apoštola Pavla:

První možností je komentář vrámci sdílení v reakci na týdenní úryvek v rubrice Úryvky a sdílení. Každé pondělí se v této rubrice objevuje příspěvek s textem úryvku na daný týden, v průběhu kterého můžeš pod něj psát, co tě na tom úryvku oslovilo. Bližší informace o tom, co tam psát a nepsat, najdeš v tomto příspěvku v blogu.

Druhou možností je napsat delší text vztahující se k některému z týdenních úryvků, např. vlastní zamyšlení, teologickou exegezi, úvahu či přímo homilii, nebo prostě jen sdělení toho, co tě na úryvku zaujalo. Takovýto delší text napiš formou příspěvku do blogu do rubriky Zamyšlení čtenářů. Jak se to dělá? Nejprve se přihlaš za člena společenství Signály apoštola Pavla - společenství čtenářů. Po té nalezneš v pravém menu Možnosti člena: Přidat příspěvek do blogu. Zvol svému příspěvku nějaký příhodný název a důležité je nezapomenout zvolit rubriku Zamyšlení čtenářů. Do komentáře pod daný úryvek v rubrice Úryvky a sdílení pak můžeš dát na svůj příspěvek v rubrice Zamyšlení čtenářů odkaz.

Třetí možností je napsat komentář pod kterýkoli příspěvek v tomto blogu v kterékoli jiné rubrice, pochopitelně by se komentář měl k danému příspěvku nějak vztahovat.

Čtvrtou možností je psát do diskuze Signály apoštola Pavla. Tam prosím nepiš nic ke konkrétním úryvkům, ale spíš obecně ohledně celé aktivity Signály apoštola Pavla, jak se ti líbí/nelíbí, své osobní zkušenosti, dotazy a nejasnosti, co pro tebe znamená tahle četba nebo postava apoštola Pavla a podobně. Zde se můžete vyřádit, stále psát, vzájemně na sebe reagovat atd.

Pátou možností, je poslat vzkaz autorovi příspěvku. Pokud tě zaujme něco, co někdo napsal vrámci sdílení do komentářů pod úryvkem, do Zamyšlení čtenářů, nebo kamkoli jinam, anebo pokud tomu třeba nerozumíš nebo s tím nesouhlasíš, můžeš autorovi takového příspěvku napsat dotaz formou vzkazů. Pokud ti nebude ale chtít odpovědět, tak se na něj nezlob, protože sdílení toho, co nás oslovilo při četbě bible, může být i do značné míry osobní záležitostí. 

A šestou možností, pokud ti není něco jasné, nebo bys chtěl něco navrhnout nebo se zapojit do správy Signálů apoštola Pavla, je napsat vzkaz mně, uživateli vojtec

Stále se v Signálech apoštola Pavla neorientuješ? Projdi si v blogu rubriku Základní informace, zejména pak příspěvek Kde co najdu.

 

Co to jsou Signály apoštola Pavla zde.

Základní informace o Roku sv. Pavla zde

Rubrika Úryvky a sdílení zde.
 
ZAČÍNÁME TÝDNEM  28. 6. - 6. 7. 2008
Zobrazeno 2142×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka